Υλικά
ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
αλλάζοντας συχνά μέσα στην μέρα το νερό.
Μπορείτε όμως να επιλέξετε μπακαλιάρο κατεψυγμένο ( ξαλμυρισμένο ).
Αν είναι αλμυρός μέτα το πέρας των 2 ημερών, τον κόβουμε σε μερίδες.
Ανακατεύουμε όλα τα παραπάνω υλικά και ετοιμάζουμε το λεγόμενο κουρκούτι.
Περνάμε τα κομμάτια του μπακαλιάρου από το κουρκούτι και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
Αφήνουμε να ροδίσει καλά από την μια πλευρά και τον γυρίζουμε και από την άλλη.
Βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
Συνταγή του σεφ Ανδρέα Γεωργούλη
Αφήνουμε να ροδίσει καλά από την μια πλευρά και τον γυρίζουμε και από την άλλη.
Βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
Συνταγή του σεφ Ανδρέα Γεωργούλη
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου