Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

  Ακτινίδιο Μαρμελάδα

    Υλικά
500 γρ. ώριμα ακτινίδια
400 γρ. ζάχαρη
χυμό από μισό λεμόνι

   Εκτέλεση

Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε τα ακτινίδια. Τα βάζουμε στην κατσαρόλα, προσθέτουμε την ζάχαρη και ένα ποτήρι νερό και τα αφήνουμε να βράσουν περίπου 15 με 20 λεπτά. Ξαφρίζουμε όσο χρειάζεται. Προς το τέλος του βρασμού προσθέτουμε τον χυμό λεμονιού και αποσύρουμε από την φωτιά. Τέλος,βάζουμε την μαρμελάδα σε αποστειρωμένα βάζα.


                                                           ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ                        


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου