Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

ΠΑΝΑΚΟΤΑ 

ΥΛΙΚΑ  ΓΙΑ 6 - 8  ΜΕΡΙΔΕΣ

500 γρ. ΓΑΛΑ
500 γρ. ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
80 γρ. ΖΑΧΑΡΗ
3,5 τεμάχια ΖΕΛΑΤΙΝΗ

       ΕΚΤΕΛΕΣΗ


ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ  ΤΟ  ΓΑΛΑ  ΜΕ  ΤΗ  ΖΑΧΑΡΗ  ΜΕΧΡΙ  ΝΑ  ΛΙΩΣΕΙ  Η  ΖΑΧΑΡΗ   ΑΛΛΑ  ΝΑ  ΜΗΝ  ΒΡΑΣΕΙ.
ΡΙΧΝΟΥΜΕ  ΤΗΝ  ΚΡΕΜΑ  ΓΑΛΑΚΤΟΣ  ΚΑΙ  ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ  ΜΕΧΡΙ  ΝΑ  ΠΑΡΕΙ  ΒΡΑΣΗ.  ΜΑΛΑΚΩΝΟΥΜΕ   ΤΗ  ΖΕΛΑΤΙΝΗ  ΣΕ  ΚΡΥΟ  ΝΕΡΟ  ΚΑΙ  ΤΗ  ΡΙΧΝΟΥΜΕ  ΚΑΙ  ΑΥΤΗ  ΣΤΟ  ΜΙΓΜΑ  ΑΦΟΥ  ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ   ΑΠΟ  ΤΗ  ΦΩΤΙΑ.    ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ  ΚΑΛΑ   ΚΑΙ  ΤΗΝ  ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ  ΣΕ  ΦΟΡΜΑΚΙΑ .  ΟΤΑΝ  ΚΡΥΩΣΟΥΝ  ΤΑ  ΒΑΖΟΥΜΕ  ΨΥΓΕΙΟ.



Ευχαριστώ  πολύ  τον  σέφ  George Bravo  για  την  γλυκιά  συνταγή  του.... 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου