ΠΑΝΑΚΟΤΑ
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 6 - 8 ΜΕΡΙΔΕΣ
500 γρ. ΓΑΛΑ
500 γρ. ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
80 γρ. ΖΑΧΑΡΗ
3,5 τεμάχια ΖΕΛΑΤΙΝΗ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ Η ΖΑΧΑΡΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΑΣΕΙ.
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΒΡΑΣΗ. ΜΑΛΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΕΛΑΤΙΝΗ ΣΕ ΚΡΥΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΗ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΤΟ ΜΙΓΜΑ ΑΦΟΥ ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ. ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΦΟΡΜΑΚΙΑ . ΟΤΑΝ ΚΡΥΩΣΟΥΝ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΨΥΓΕΙΟ.
Ευχαριστώ πολύ τον σέφ George Bravo για την γλυκιά συνταγή του....
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου