Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Νηστεία και Ελιά

   Η βρώσιμη ελιά ανοίγει την όρεξη,  τονώνει και ωφελεί τον οργανισμό.  Σύμφωνα με τους διαιτολόγους, κάθε άνθρωπος εκτός από τις άλλες τροφές, πρέπει να τρώει και 80 γραμ. ελιές την
ημέρα, γιατί παίρνει από τις ελιές ασβέστιο, βιταμίνες και άλλα θρεπτικά συστατικά.
   Η επεξεργασία που χρειάζεται είναι ανάλογη με την ποικιλία της ελιάς, το βαθμό ωριμάνσεως,
το γούστο, κ.τ.λ.  Η σωστή επεξεργασία εξασφαλίζει στις διατηρημένες ελιές το καλό άρωμα, την όμορφη εμφάνιση και την καλή γεύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου